Sultinys

Sultinys – skystis, kuriame buvo verdami kaulai, mėsa, žuvis, daržovės, grybai.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

74 receptai

Lengvai paruošiamas
30 min.

Žuvienė su lašiša

Lengvai paruošiamas
30 min.

Tailandietiška Tom Yum sriuba

Reikia pasistengti
1 val.

Azijietiška sriuba

Reikia pasistengti
1 val.

Grybų ir sūrio sriuba

Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Sotusis jautienos troškinys

Reikia pasistengti
1 val.

BALANDĖLIAI su kalakutiena

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Ypatingas kukurūzų troškinys

Lengvai paruošiamas
30 min.

GARDUMĖLIS: tinginių čeburekai

Reikia pasistengti
1 val.

Paprikų ir makaronų apkepas

Reikia pasistengti
1 val.

Lietuviški balandėliai

Reikia pasistengti
1 val.

Bulvių kukuliai - šiuškės

Reikia pasistengti
2 val.

Šventinis karpis krienų padaže

Reikia pasistengti
1 val.

YPATINGAI GARDI lazanija

Lengvai paruošiamas
1 val.

Cukinijų ir pievagrybių apkepas

Lengvai paruošiamas
30 min.

Trinta moliūgų sriuba

Reikia pasistengti
2 val.

Įdaryti burokėliai

Lengvai paruošiamas

Gardus kopūstų apkepas

Lengvai paruošiamas
45 min.

Grybienė lietingai dienai

Reikia pasistengti
1 val.

Troškinta jautiena su baravykais

Įkelti daugiau receptų