Ingredientai

Druska pagal skonį
Prieskoniai pagal skonį
Porcijos: 6
Liuliakebabui iš veršienos rinkitės riebią mėsą, tada jis bus sultingas ir skanus. Kad dešrelės netrupėtų, galite įmušti į faršą kiaušinį.

Gaminimo eiga

Veršieną ir kurdiuką sumalkite per stambų tinklelį. Svogūną nulupkite, išimkite viduriuką, sumalkite, paskui šiek tiek nusunkite.

Mėsą sumaišykite su svogūnu, gerai išminkykite, kad prisisotintų deguonies. Paskui 1 – 1,5 val. palaikykite mėsą šaldytuve. Galiausiai suformuokite iš veršienos dešreles, pamaukite ant medinių pagaliukų ir iškepkite ant grotelių.

Kurdiùkas [< tiurkų k.], poodinė riebalų sankaupa kai kurių avių veislių (kurdiukinių) uodegos pašaknyje.

Tiekiama su ant grilio paskrudintais grybais, keptomis cukinijomis ir skrudintais svogūnais

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai