Ingredientai
Sausainiai „Gaidelis“
500
g
Kondensuotas pienas
1
vnt.
Juodasis šokoladas
200
g
Sviestas
50
g
Migdolai
100
g
Cinamonas
1
šaukštelis
Porcijos: 12
Gaminimo eiga
1. Sausainius sutrupinkite rankomis iki nedidelių gabalėlių.
2. Ištirpinkite šokoladą su sviestu.
3. Šokoladą supilkite į kondensuotą pieną ir gerai išmaišykite.
4. Suberkite smulkintus migdolus ir cinamoną. Išmaišykite.
5. Trupintus sausainius sumaišykite su kondensuoto pieno ir šokolado mase, gerai viską išmaišykite.
6. Suformuokite „dešrelę“ (galite suformuoti ir kitą norimą formą), įvyniokite ją į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve porai valandų, kad sustingtų.
Skanaus!
Atsiliepimai