Gaminimo eiga

1. Sausainius sutrupinkite iki nedidelių gabaliukų (ketvirtis visų sausainių turėtų virsti trupiniais).

2. Sviestą ištirpinkite kartu su šokoladu.

3. Įberkite muskato, kardamono, aitriųjų paprikų miltelių ir imbiero.

4. Gerai išmaišykite ir užpilkite ant sausainių.

5. Gerai išmaišykite, tvirtai susukite į maistinę plėvelę ir dėkite kelioms valandoms į šaldytuvą.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Nekepta žaliųjų citrinų tarta
Lengvai paruošiamas
1 val.

Nekepta žaliųjų citrinų tarta

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis