Ingredientai

Makaronai Cannelloni 250 g
Sviestas 2 šaukštai
Miltai 1 šaukštas
Fermentinis sūris 80 g
Pievagrybiai 10 vnt.
Kietasis sūris 80 g
Svogūnai 1 vnt.
Vištiena 250 g
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Grietinėlė 100 ml
Kiaušinių tryniai 2 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Svogūną ir česnaką nulupti ir smulkiai supjaustyti.

2. Pievagrybius nuplaukite ir smulkiai supjaustykite.

3. Vištieną smulkiai supjaustykite.

4. Svogūną apkepti alyvuogių aliejuje. Ten pat sudėti pievagrybius ir lengvai apskrudinti.

5. Sudėti vištieną ir kepti ant stiprios ugnies pastoviai maišant, kol pakeis spalvą ir šiek tiek apskrus.

6. Pagardinti druska, pipirais.

7. Grietinėlę sumaišyti su mėsa. Leisti atvėsti. Įmušti trynius. Šios masės prikimšti cannelloni makaronus ir sudėti juos į riebalais suteptą kepimo formą.

8. Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių.

9. Ištirpinti 1 valg. šaukštą sviesto ir jame apkepinti miltus. Įpilti pieno. Pastoviai maišant kaitinti apie 10 minučių, pasūdyti, pagardinti pipirais ir suberti pusę kiekio kieto tarkuoto sūrio.

10. Pomidorus nulupti, pasūdyti ir pabarstyti pipirais, sutrinti ir aplieti ant canneloni makaronų.

11. Aplieti padažu ir apibarstyti tarkuotu sūriu.

12. Likusį sviestą supjaustyti gabalėliais ir apibarstyti juo patiekalą.

13. Pašauti į orkaitę ir kepti 30 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba