svogūnas

Lietuvis niekada nesuprastų tokios kainos: už vištienos kilogramą – 60 eurų  (9)
2016 m. gegužės 31 d. 10:15
Mitybos specialistai ragina dažniau valgyti vištieną, nes šią mėsą organizmas lengviau įsisavina negu kitų gyvulių mėsą dėl nedidelio kiekio jungiamojo...
Patiks kiekvienam: daržovių pyragas  (2)
2016 m. gegužės 29 d. 10:22
Šis pyragas gali būti valgomas kaip karštasis patiekalas , tačiau mėsos mėgėjams tai gali būti ir savotiškas garnyras .
„Iceberg“ salotos su obuoliais  (3)
2016 m. gegužės 16 d. 11:40
Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano mėgstamiausios salotos “.
DIETINIAI KOTLETAI: mano naujausias kulinarinis hitas  (4)
2016 m. gegužės 10 d. 13:43
Visos mes norime prieš vasarą atsikratyti papildomo svorio. Tačiau laikytis dietos yra...
„Skonio kelionės“: ėriuko nugarinė su kauliuku meksikietiškai
2016 m. gegužės 10 d. 11:37
Meksika – nesibaigiančių fiestų ir kontrastų kupina šalis, kurios gyventojai garsėja...
Čili alus ir pikantiško meksikietiško patiekalo degustacija – dažnam tampa ekstremalus išbandymas
2016 m. gegužės 10 d. 09:00
Meksika – nesibaigiančių fiestų ir kontrastų kupina šalis, kurios gyventojai garsėja gebėjimu pajusti gyvenimo skonį tikrąja to žodžio prasme.
Kalta ne kava: burnos kvapas gali priklausyti ir nuo nuotaikos  (13)
2016 m. gegužės 9 d. 11:39
Kava nesukelia blogo burnos kvapo, o petražolės neužkirs jam kelio. Ir tai yra tik du iš kelių mitų, kuriuos išsklaidė neseniai atliktas tyrimas, kurio...
Patarimai, kaip skaniai paruošti BOBAUSIUS
2016 m. gegužės 7 d. 00:00
„Nuo vaikystės valgau bobausius, man šis grybas – tikras delikatesas“, - sako...
Grilio sezonas: patarimai, kaip marinuoti ir kiek kepti mėsą, žuvį, vištieną
2016 m. gegužės 6 d. 00:15
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
Ką būtina žinoti, norint iškepti skanius šašlykus  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 13:05
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
5 gudrybės, kurias privalote žinoti, prasidėjus grilio sezonui  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 12:23
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
5 gudrybės , kurias privalote žinoti prasidėjus GRILIO SEZONUI
2016 m. gegužės 5 d. 12:12
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
APKEPAS IŠ BULVIŲ IR VARŠKĖS – tai kur kas gardžiau negu įsivaizduojate !
2016 m. gegužės 4 d. 12:08
Negalite gyventi be bulvių, o jūsų brangusis pirmenybę teikia varškei ir sportui?...
Vištienos tefteliai nuostabiame padaže  (7)
2016 m. balandžio 27 d. 10:50
Trinta porų ir svogūnų sriuba
2016 m. balandžio 26 d. 00:15
Sriuba labai nustebino. Kreminė, švelnios tekstūros, šiek tiek jaučiasi poro-svogūno...
Štai kodėl aš KEPU SVOGŪNĄ bent kartą per savaitę. Taip darysi ir tu!  (9)
2016 m. balandžio 17 d. 00:00
Jei tikėtume liaudies medicina, svogūnas turi stiprų antibakterinį poveikį. Šviežios svogūnų sultys su medumi gali išgydyti bronchitą, sumažinti kosulį....
Gardumėlis: virtų bulvių cepelinai  (7)
2016 m. balandžio 11 d. 10:33
Saldžiarūgštė kiniška vištiena  (2)
2016 m. balandžio 5 d. 00:15
Receptas skaniems, greitiems ir lengviems pietums - saldžiarūgštė kinietiška vištiena....
Skanumėlis: avinžirnių pyragas su fetos sūriu  (1)
2016 m. balandžio 3 d. 09:42
Šiandien pasidalinsime vegetariškų pietų idėja – avinžirnių pyragu su fetos sūriu....
Karališki pusryčiai: nustebinkite NAPOLEONO KIAUŠINIENĖS receptu
2016 m. balandžio 3 d. 00:00
Kepti kiaušinius orkaitėje yra puiki idėja! Tokia kiaušinienė yra labai švelni,...
Trečiadienio vakarą – A. Valinsko vedamos laidos „Svogūnų Lietuva“ finišas  (22)
2016 m. kovo 30 d. 11:51
Šį, trečiadienio, vakarą – TV3 laidos „ Svogūnų Lietuva “ sezono finišas. Svogūnų sezoną vainikuos jau šį sekmadienį, balandžio 1-ąją vyksianti...
Trapios tešlos pyragas su virtais kiaušiniais
2016 m. kovo 29 d. 00:00
Šventės greitai ateina, o dar greičiau praeina, lieka krūvą neplautų indų, o ir neretai gausybė maisto. Na , o po Šv. Velykų lieka nemenkas kalnas margučių !
Ar duona gali vaikui būti skani?
2016 m. kovo 25 d. 19:10
Duonos gaminiai, grūdai ar košės dažnai būna ne patys mėgstamiausi vaikų maisto...
Kaip tinkamai paruošti žvėrieną, kad būtų minkšta ir skani  (9)
2016 m. kovo 25 d. 11:18
Lietuviai po truputį vėl atranda senolių mėgtą ir vertintą mėsą – žvėrieną....
Velykų stalui – kalakutienos vyniotinis  (4)
2016 m. kovo 22 d. 00:15
Patiekalas, tinkantis Šv. Velykų stalui. Valgomas ir šiltas, ir šaltas, tad galima...
Greito paruošimo pyragėliai su kopūstais  (16)
2016 m. kovo 21 d. 00:15
Pyragėliai – super minkšti ir skanūs... Valgyti juos reikėtų šiltus, bet ir šalti skanūs.
Kiaušiniai: kaip teisingai virti ir kepti + receptas Velykoms  (5)
2016 m. kovo 19 d. 00:00
Kas gali būti paprasčiau nei išvirti kiaušinį? Tačiau žinant kelias gudrybes bus lengviau ne tik nulupti jau išvirtą kiaušinį ar iškepti gardžią...
19 natūralių būdų danties skausmui malšinti  (15)
2016 m. kovo 15 d. 06:30
Sakoma, kad danties skausmas yra vienas didžiausių. O ką daryti, jeigu skauda naktį,...
5 skaniausios salotos BE MAJONEZO – patausokite savo figūrą  (11)
2016 m. kovo 9 d. 17:20
Tam, kad jūsų organizmui nepritrūktų energijos ir vitaminų, tokiu metų laiku reikia...
Per 15 minučių: tortilija su vištiena
2016 m. kovo 5 d. 00:00
Greitai paruošiamos vištienos tortilijos yra labai skanios, be to, pakankamai sveikos. Tai...