svogūnas

Čeburekai pagal iš kartos į kartą perduodamą receptą  (7)
2016 m. birželio 30 d. 00:01
Už receptą dėkojame feisbuko puslapio „Samčio užrašai“ autorei Odetai.
Organizmą vėsinantys ir gaivinantys produktai  (1)
2016 m. birželio 25 d. 15:19
Vasaros karštis ir tvankumas tiesiog varo iš proto. Ieškote būdų, kaip atsigaivinti ir kuo atsivėsinti? Dažniausiai renkatės šaltus gėrimus ir ledus? Tačiau...
Patarimai, kaip efektyviai apsiginti nuo erkių  (46)
2016 m. birželio 23 d. 06:30
Nepasirūpinus tinkama apsauga išvyką į gamtą gali apkartinti erkės. Visuomenės...
Švelni kiauliena su ryžiais ir daržovėmis  (2)
2016 m. birželio 23 d. 00:01
Šį patiekalą galima vadinti ir plovu.
Daržovių kugelis: tikras gardumėlis ir jokių nereikalingų kalorijų  (4)
2016 m. birželio 22 d. 14:57
Kugelis – lietuvių ypatingai pamėgtas patiekalas, atkeliavęs iš žydiškos...
Vištienos ir duonos duetas  (3)
2016 m. birželio 18 d. 00:04
Puslapio „Samčio užrašai“ autorė Odeta siūlo išbandyti gardų vištienos ir duonos duetą.
Tuno kotletai  (2)
2016 m. birželio 12 d. 00:00
Už receptą dėkojame Odetai, daugiau jos receptų rasite feisbuko puslapyje „Samčio užrašai“.
Vištiena kopūstų patale  (6)
2016 m. birželio 11 d. 00:00
Už receptą dėkojame Odetai, daugiau jos receptų rasite feisbuko puslapyje „Samčio...
Orkaitėje kepti balandėliai  (4)
2016 m. birželio 10 d. 00:01
Už receptą dėkojame Odetai, daugiau jos receptų rasite feisbuko puslapyje „Samčio...
Vištienos zrazai su grybų įdaru  (9)
2016 m. birželio 9 d. 00:01
Už receptą dėkojame Odetai, daugiau jos receptų rasite feisbuko puslapyje „Samčio...
3 lengvos, sveikos ir greitai paruošiamos vakarienės receptai  (1)
2016 m. birželio 8 d. 00:00
Vasara jau prasidėjo, todėl norisi vis daugiau laiko praleisti gamtoje, užuot lindėjus tarp virtuvės rakandų. Greitai paruošiama vakarienė , kuri puikiai tiks...
Ryžių dieta – jei norite greitai numesti svorio. MENIU!  (3)
2016 m. birželio 7 d. 00:10
Ne paslaptis, kad prieš svarbius įvykius vienu didžiausiu galvos skausmu tampa keli nereikalingi kilogramai , kurie verčia jaudintis, kaip atrodysite su nauja...
Vištienos troškinys su pupelėmis ir kukurūzais  (1)
2016 m. birželio 6 d. 00:00
Įvairūs troškinukai ypač tinkami vėsesniu oru, todėl šiandien siūlau pasigaminti...
Savaitgalio atradimas: avinžirnių košė su daržovių salotomis  (3)
2016 m. birželio 4 d. 00:01
Šis receptas tikrai pravers tokiu karštu oru.
The Tatars: 700 years of influence on Lithuania’s history, language and food
2016 m. birželio 3 d. 08:17
The Lithuanian Tatar community is the oldest ethnic group living in Lithuania, having...
12 puikių naminių kaukių nuo plaukų slinkimo: paprasta susigrąžinti savo garbanas
2016 m. birželio 1 d. 09:50
Plaukai – didžiausia mūsų puošmena. Gražūs, prižiūrėti plaukai traukia žvilgsnius. Deja, kas antra moteris skundžiasi pažeistais, išsausėjusiais...
Patiks kiekvienam: daržovių pyragas  (2)
2016 m. gegužės 29 d. 10:22
Šis pyragas gali būti valgomas kaip karštasis patiekalas , tačiau mėsos mėgėjams tai gali būti ir savotiškas garnyras .
„Iceberg“ salotos su obuoliais  (3)
2016 m. gegužės 16 d. 11:40
Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano mėgstamiausios salotos “.
DIETINIAI KOTLETAI: mano naujausias kulinarinis hitas  (4)
2016 m. gegužės 10 d. 13:43
Visos mes norime prieš vasarą atsikratyti papildomo svorio. Tačiau laikytis dietos yra...
„Skonio kelionės“: ėriuko nugarinė su kauliuku meksikietiškai
2016 m. gegužės 10 d. 11:37
Meksika – nesibaigiančių fiestų ir kontrastų kupina šalis, kurios gyventojai garsėja...
Čili alus ir pikantiško meksikietiško patiekalo degustacija – dažnam tampa ekstremalus išbandymas
2016 m. gegužės 10 d. 09:00
Meksika – nesibaigiančių fiestų ir kontrastų kupina šalis, kurios gyventojai garsėja gebėjimu pajusti gyvenimo skonį tikrąja to žodžio prasme.
Kalta ne kava: burnos kvapas gali priklausyti ir nuo nuotaikos  (13)
2016 m. gegužės 9 d. 11:39
Kava nesukelia blogo burnos kvapo, o petražolės neužkirs jam kelio. Ir tai yra tik du iš kelių mitų, kuriuos išsklaidė neseniai atliktas tyrimas, kurio...
Patarimai, kaip skaniai paruošti BOBAUSIUS
2016 m. gegužės 7 d. 00:00
„Nuo vaikystės valgau bobausius, man šis grybas – tikras delikatesas“, - sako...
Grilio sezonas: patarimai, kaip marinuoti ir kiek kepti mėsą, žuvį, vištieną
2016 m. gegužės 6 d. 00:15
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
Ką būtina žinoti, norint iškepti skanius šašlykus  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 13:05
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
5 gudrybės, kurias privalote žinoti, prasidėjus grilio sezonui  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 12:23
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
5 gudrybės , kurias privalote žinoti prasidėjus GRILIO SEZONUI
2016 m. gegužės 5 d. 12:12
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
APKEPAS IŠ BULVIŲ IR VARŠKĖS – tai kur kas gardžiau negu įsivaizduojate !
2016 m. gegužės 4 d. 12:08
Negalite gyventi be bulvių, o jūsų brangusis pirmenybę teikia varškei ir sportui?...
Vištienos tefteliai nuostabiame padaže  (7)
2016 m. balandžio 27 d. 10:50
Trinta porų ir svogūnų sriuba
2016 m. balandžio 26 d. 00:15
Sriuba labai nustebino. Kreminė, švelnios tekstūros, šiek tiek jaučiasi poro-svogūno...