svogūnas


Piemenų salotos  (10)
2017 m. sausio 4 d. 00:00
Kai gavau dovanų knygą „Turkijos virtuvė“ pavarčiusi pagalvojau, kad ji gulės knygų lentynoj ir rinks dulkes, nes tai ne mano skonio receptai. Bet vėliau...
Barščiai atvirkščiai  (14)
2017 m. sausio 1 d. 00:00
Sakysite anoks čia receptas, kiekvienas moka išvirti barščius. Aš nesiginčiju, tikiu, kad mokate ir net labai skaniai, bet šie barščiai truputį kitokie....
6 salotos ir mišrainės Naujųjų metų sutikimui  (2)
2016 m. gruodžio 28 d. 16:50
Namus jau pasipuošėme prieš Kalėdas, dovanos jau gautos ir išvyniotos, Kūčių ir...
Saldžiai rūgštus marinatas vištienai
2016 m. gruodžio 28 d. 00:00
Marinuojame vištieną - gaminsime skanius kepsnelius.
„Lieknųjų Gurmanų“ knyga - pagalba norintiems mesti svorį valgant skaniai  (7)
2016 m. gruodžio 27 d. 12:54
Lieknųjų Gurmanų lieknėjimo paslaptys ir geriausi receptai jau pasiekiami ne tik...
Geriausiai plaukus auginanti priemonė: 3 būdai ją panaudoti  (2)
2016 m. gruodžio 26 d. 00:01
Namines priemones dievinančios žino - nėra veiksmingesnės plaukų augimą spartinančios naminės priemonės nei svogūnas. Būtent jis turi plaukų augimui...
Ieškantiems įkvėpimo virtuvėje (2): 6 šventiniai patiekalai iš Izraelio
2016 m. gruodžio 25 d. 16:51
Izraelio šventinius patiekalus pristačiusi Nida Degutienė džiaugėsi galimybe lietuviams išsamiau pristatyti savo pamėgtos šalies tradicijas.
Ieškantiems įkvėpimo virtuvėje: 6 šventiniai patiekalai iš Argentinos
2016 m. gruodžio 25 d. 16:37
Argentinos kalėdinius patiekalus restorane „Panama Food Garden“ pristatė šefas...
Kepta žąsis su serbentų įdaru  (5)
2016 m. gruodžio 25 d. 00:00
Pyragėliai su kopūstais  (4)
2016 m. gruodžio 24 d. 00:16
Kūčių stalui!
Silkė kario padaže  (1)
2016 m. gruodžio 22 d. 00:00
Kviečiame išbandyti naują silkės skonį.
3 patiekalai su silkėmis  (20)
2016 m. gruodžio 19 d. 00:00
Silkė neatsiejama Kūčių stalo dalis. Pateikiame 3 silkių paruošimo būdus, kurie tikrai praturtins Jūsų vakarienę.
Balandėliai kitaip  (5)
2016 m. gruodžio 18 d. 00:02
Šiandien pas mus svečiuose balandėliai iš Turkijos virtuvės knygos. Kitokie, ne tokie...
Gardžioji silkė su burokėliais, grybais ir obuoliais  (7)
2016 m. gruodžio 17 d. 00:16
Šią silkę gaminau pernai per šv.Kūčias. Nuostabus patiekalas, o ir patiekimas...
Vietoj tradicinės silkės  (21)
2016 m. gruodžio 17 d. 00:00
Šią mišrainę radau kulinaro Dano puslapyje. Iškart sugundė ir sugalvojau išbandyti....
6 gardžiausi argentinietiški šventiniai patiekalai  (1)
2016 m. gruodžio 15 d. 00:00
Argentinos kalėdinius patiekalus restorane „Panama Food Garden“ pristatė šefas Paulius Bartkevičius ir garsus keliautojas, žurnalistas Vytaras Radzevičius....
Buvusi grupės „Spice Girls“ narė Mel C prisipažino, kad nuo valgymo sutrikimo ją išgelbėjo sportas
2016 m. gruodžio 14 d. 13:17
Mel C gerbėjus neseniai papiktino dievaitės nenuoseklumas, kai ji sukritikavo merginų grupę „Little Mix“ už „provokuojančią aprangą“, o pati savo...
Mitybos specialistė pataria, ką valgyti advento metu  (46)
2016 m. gruodžio 13 d. 06:30
Kaip maitintis advento laikotarpiu? Ar būtina šiuo periodu visiškai atsisakyti mėsos,...
Silkė su pomidorų padažu
2016 m. gruodžio 12 d. 00:14
Silkės, kurią reikia marinuoti, receptas.
Silkė su kmynais
2016 m. gruodžio 11 d. 00:00
Jei mėgstate, kai daržovių yra daugiau nė silkės, tai šis receptas jums patiks.
Šonkauliukai su citrusinių vaisių salotomis ir garstyčių kremu  (1)
2016 m. gruodžio 9 d. 00:00
Šventinis patiekalas.
Naminiai koldūnai su triušiena  (3)
2016 m. gruodžio 8 d. 00:00
Visada gamindavau su kiauliena ar vištiena, bet šį kartą naudojau nukaulintą ir sumaltą triušieną. Skanu.
Kas yra svarbiausias itališkų Kalėdų elementas?
2016 m. gruodžio 8 d. 00:00
Kalėdos Italijoje – tai pati svarbiausia metų šventė , mylima kiekvieno italo.
Maltos mėsos receptas  (9)
2016 m. gruodžio 7 d. 00:01
Man visada patinka turėti maisto atsargų. Kai tingisi ar nelabai yra laiko, atidarai...
Gardžiausi Izraelio virtuvės šventiniai patiekalai  (6)
2016 m. gruodžio 6 d. 17:00
Izraelio šventinius patiekalus projekte „ BORJOMI šventiniai stalai , 2016. Izraelis“...
Pasninkas – laikas sveikesnei mitybai  (20)
2016 m. gruodžio 6 d. 06:30
Advento laikotarpis laikomas ne tik susikaupimo, bet ir kasdienių įpročių, liečiančių ir mitybą, pokyčių metu.
Kopūstų ir faršo troškinys  (2)
2016 m. gruodžio 5 d. 00:00
Tai puikus patiekalas, kai norisi šilto maisto ir daug... Puikiai atstoja ir sriubą, ir antrą patiekalą.
Vištiena troškinta su briuselio kopūstais  (3)
2016 m. gruodžio 4 d. 00:00
Labai skani vištiena, o jos aromatas – kaip toje kavos reklamoje galėtų suvilioti net...
Kaimiška grybienė  (8)
2016 m. gruodžio 3 d. 00:00
Skaniausia su tikrais miško grybais, jei tik jų turite.
Tokio skonio niekur nerasite: 4 burnoje tirpstantys salotų receptai, kurie papuoš jūsų stalą  (3)
2016 m. gruodžio 2 d. 00:00
Jau sugalvojai, kokiais patiekalais papuoši žiemos švenčių stalą? Jei ne, siūlome...