Vištiena

Vištienos pyragas
2016 m. gegužės 29 d. 00:15
Kai pabosta saldieji pyragai, bet pyragų norisi,renkuosi šį vištienos gardėsį. Pamenu,jis buvo mano pirmasis pyragas iš mėsos, ir ką galiu pasakyt, tikrai...
Vištiena ir špinatais įdarytos bulvės
2016 m. gegužės 29 d. 00:00
Marinuojame ŠAŠLYKUS: didžiausios klaidos ir geriausi receptai
2016 m. gegužės 28 d. 00:00
Šašlykas ir kepsniai dažniausiai marinuojami iš anksto. Kiekviena šeima turi savo...
R. Bolgovo patarimai, kaip isirinkti mėsą griliui. + MARINATO RECEPTAS
2016 m. gegužės 28 d. 00:00
Šiltas oras, sužaliavusi gamta ir čirškančios mėsos kvapas – taip, kalbėsime apie...
Aktualu prieš šiltąjį savaitgalį: kasdien naudojamas ingredientas, neleidžiantis iškepti tobulos mėsos  (10)
2016 m. gegužės 27 d. 16:56
Šylantis oras kviečia maisto gamybą perkelti į lauką, todėl ir mėsa keliauja laukan...
Bijantiems Trakuose kibinų po 5 eurus turi patarimą  (233)
2016 m. gegužės 27 d. 11:32
Šilti orai vilniečiams ir ne tik primena, kokį grožį turime visai šalia mūsų sostinės. Saulėtus savaitgalius šeimos, draugai bei svečiai iš užsienio...
Vištienos suktinukai, kurie nepaliks abejingų  (3)
2016 m. gegužės 27 d. 11:13
Kokia mediena tinkamiausia kepsniams gamtoje?  (11)
2016 m. gegužės 27 d. 00:01
Norint grilyje pasigaminti skanų ir aromatingą patiekalą, geros žaliavos ir derančių...
Perspėja visus mėsos gerbėjus: gali grėsti itin skaudžios pasekmės  (30)
2016 m. gegužės 26 d. 14:38
Mėsos valgymas daugeliui iš mūsų yra neatsiejama kasdienės mitybos dalis, tačiau kai...
BULVIŲ APKEPAS - kiekvieno vyro svajonė  (8)
2016 m. gegužės 25 d. 12:17
A. Užkalnis. Šioje dykynėje nėra ką rodyti  (694)
2016 m. gegužės 25 d. 11:50
Gatvės, bent jau Vilniuje , vėl pilnos užsieniečių turistų. Aš dėl to...
Ypatinga brokolių ir vištienos mišrainė  (1)
2016 m. gegužės 23 d. 10:35
Nieko gero nesitikėjusį A. Užkalnį pradžiugino maistas bare  (158)
2016 m. gegužės 22 d. 14:30
Tikėtis skanaus maisto iš baro, ir dar baro su adresu Vilniaus gatvėje (blogiau maisto...
Gardus vištienos pyragas
2016 m. gegužės 22 d. 00:00
Kai pabosta saldieji pyragai, bet pyragų norisi, renkuosi šį vištienos gardėsį. Pamenu, jis buvo mano pirmasis pyragas iš mėsos, ir ką galiu pasakyt, tikrai...
Geriausi maisto deriniai norintiems sulieknėti  (7)
2016 m. gegužės 21 d. 21:12
Jei jau išbandėte visas įmanomas dietas, tačiau sulieknėti jums taip ir nepavyko, išmėginkite šiuos lieknėti padedančius maisto derinius. Šis metodas...
Kepsniai griliui KITAIP: patiks net didžiausiems gurmanams
2016 m. gegužės 21 d. 00:00
Čedaras, kamamberas, feta, ementalis tai vos kelios gerai žinomos sūrio rūšys,...
3 YPATINGI patiekalai, kurie nepaliks abejingų
2016 m. gegužės 21 d. 00:00
Skaniausias pasaulio kultūrų pažinimo būdas – ragauti tradicijomis apipintus...
Grilio specialistas: kepant negalima mėsos šlakstyti alumi ar kitais skysčiais  (13)
2016 m. gegužės 20 d. 14:20
Šių metų gastronomijos tendencijos palankios lauke gamintam maistui, o tarp...
Grilio specialistas: mėsą ne tik kepkite, bet ir rūkykite  (3)
2016 m. gegužės 20 d. 14:06
Šių metų gastronomijos tendencijos palankios lauke gamintam maistui, o tarp populiariausių siūlomų pasirinkimų – ant grotelių kepta mėsa ar dešrelės....
Nenuginčijama avokadų aliejaus nauda sveikatai  (19)
2016 m. gegužės 20 d. 06:30
Avokadų aliejus – alyvuogių aliejaus alternatyva, jame gausu sveikų riebalų, odai reikalingo vitamino E. Jau vien dėl šių priežasčių patartina dažniau...
Ypatingai marinuota kepta vištiena
2016 m. gegužės 20 d. 00:00
5 dažniausios mėsos marinavimo klaidos  (1)
2016 m. gegužės 19 d. 11:40
Griliaus sezonas jau startavo: kam sklandžiai, o kam ir nelabai.
5 dažniausios mėsos marinavimo klaidos  (7)
2016 m. gegužės 19 d. 10:14
Griliaus sezonas jau startavo: kam sklandžiai, o kam ir nelabai. Dėl prisvilusių...
Karštos salotos su vištiena ir feta
2016 m. gegužės 19 d. 00:10
Pavasaris ragina ieškoti žalios spalvos, virtuvėje ji, žinoma, atsiranda žalumynų, pirmų ilgavaisių agurkų formomis.
Medžiagų apykaitą greitinanti dieta: kaip numesti svorio be badavimo kančių  (16)
2016 m. gegužės 18 d. 14:22
Dažnai atsakymu į klausimą apie tai, kaip gi gali tiek daug valgantis žmogus nepriaugti svorio, tampa frazė apie greitą medžiagų apykaitą. Visgi ką iš...
Grilis gurmanams: mėsos ir sūrio deriniai
2016 m. gegužės 18 d. 10:07
Čedaras, kamamberas, feta, ementalis tai vos kelios gerai žinomos sūrio rūšys,...
Gydytojas atskleidė, kaip sulieknėti vos per dvi savaites  (23)
2016 m. gegužės 14 d. 19:42
Iki vasaros liko tik dvi savaitės, tačiau tiek laiko tikrai užteks norint patobulinti...