Ingredientai

Miltai 1 kg
Vanduo 0.5 l
Mielės 20 g
Druska 10 g
Cukrus 100 g
Aguonos stiklinė
Porcijos: 12

Gaminimo eiga

Aguonas nuplikykite, palaukite kol atvės vanduo, nupilkite vandenį ir sumalkite.

Aguonas sumaišykite su miltais.

Mieles ištrinkite su cukrumi.

Šiltame vandenyje ištirpinkite mieles su cukrumi, įmaišykite kelis šaukštus miltų.

Palikite valandai.

Suberkite likusius miltus, druską. Tešlą gerai išminkykite.

Suformuokite pyragą (geriausia supinkite pynę ir susukite į vainiką).

Aptepkite aliejumi, uždenkite ir palikite šiltoje vietoje porai valandų.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 60 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Burnoje tirpstantis morkų pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Burnoje tirpstantis morkų pyragas

Klasikinis obuolių pyragas
Lengvai paruošiamas
45 min.

Klasikinis obuolių pyragas

Atradimas: aguonų ir kondensuoto pieno pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 05 min.

Atradimas: aguonų ir kondensuoto pieno pyragas

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla