Ingredientai

obuolių vnt.
obuolių vnt.
sviesto (skardelei ištepti) 1 v. š.
miltų (skardelei pabarstyti) 1 v. š.
MANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos 1 vnt.
medaus v. š.
migdolų riešutų drožlių 100 g

Gaminimo eiga

1. Obuoliams išpjaukite sėklas ir supjaustykite griežinėliais.

2. Į kepimo skardelę, išteptą sviestu ir miltais, sudėkite MANTINGA sluoksniuotą bemielę tešlą, pjaustytus obuolius, užpilkite medumi ir užberkite migdolų riešutų drožlėmis, taip sudėkite du sluoksnius (galima ir daugiau) ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. 30–35 min.

3. Prieš patiekiant pyragą atvėsinkite.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai