Kokosų pienas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Kokoso drožles užpilkite labai karštu vandeniu (galima ir ką tik užvirusiu).

Palikite kol atvės.

Viską supilkite į elektrinį maisto smulkintuvą ir malkite apie 2-3 minutes, kol pasidarys vientisa tyrė.

Supilkite tyrę į medvilninį maistinį maišelį ar du kartu perlenktą marlę ir labai gerai išsunkite, kol maišelyje liks tik sausi kokosų drožlių likučiai.

Kokosų pieną supilkite į sandarų butelį ir laikykite šaldytuve. Suvartokite per 4 dienas. Prieš geriant ar pilant, suplakite.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai