Ingredientai
IKI petražolių
1
saujelė
IKI krapų
1
saujelė
kalendrų lapelių
1
saujelė
česnako
1
skiltelė
kefyro
150
g
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
Žolelių užpilas salotoms – vienas naudingiausių virtuvėje vasarą. Jo prireiks visada, kai tik ruošite salotas prie mėsos, ar tieksite jas pagrilintas. Prieš patiekdami Žolelių užpilas salotoms palaikykite šaldytuve bent 30 min.
Gaminimo eiga
1. Visus ingredientus sudėkite į trintuvą ir gerai sutrinkite.
2. Prieš patiekiant leiskite pastovėti šaldytuve bent 30 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai