Maskarponės tortas tinka bet kokiai šventei. Smagu jį kepti ir be progos. Šiam dieviško skonio maskarponės tortui būtina naudoti kepimo formą nuimamais šonais.

Gaminimo eiga

* Sausainius sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su ištirpintu sviestu ir šokoladu.

* Gauta mase išklokite pyrago formos dugną ir šonus.

* Dėkite į šaldytuvą.

* Grietinėlę išplakite su cukrumi iki standžių putų.

* Maskarponę sumaišykite su Philadelphia sūriu, vaniliniu cukrumi ir cukrumi.

* Plakant sumaišykite grietinėlę ir maskarponę.

* Įdarą sudėkite ant pagrindo ir išlyginkite.

* Dėkite į šaldytuvą ir palikite per naktį.

* Viršų papuoškite šokolado drožlėmis ar mėgiamomis uogomis.

Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai