Ingredientai

Miltai 250 g
Mėgstamas faršas 200 g
Kefyras 130 ml
Šviežios voveraitės 100 g
Kiaušinis 1 vnt.
Svogūnas 0.5 vnt.
Aliejus šaukštelis
Cukrus šaukštelis
Kepimo milteliai šaukštelis
Sviestas šaukštelis
Druska pagal skonį
Juodieji pipirai pagal skonį
Smulkintos petražolės pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Ant sviesto apkepti nuvalytas ir supjaustytas voveraites kartu su dalimi susmulkinto svogūno.

2. Atskirai pakepti faršą su likusiu svogūnu, vėliau sumaišyti su prieskoniais ir voveraitėmis.

3. Kefyrą sumaišyti su kepimo milteliais, cukrumi, aliejumi, druska ir kiaušiniu.

4. Į gautą mišinį suberti miltus. Užminkytą tešlą padalinti į vienodas penkias dalis, į iš jų iškočiotus paplotėlius įdėti įdarą, sujungti kraštus ir suspausti.

5. Kepti įkaitintame aliejuje ant mažos ugnies, kol gražiai apskrus.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai