Ingredientai
Spagečiai
200
g
Baklažanai
1
vnt.
Pomidorai
2
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Muskato riešutai
žiupsnelis
Parmezano sūris
2
šaukštai
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Spagečius virkite taip, kaip nurodyta ant pakuotės.
2. Kol makaronai verda, gana smulkiai supjaustykite baklažanus ir dėkite kepti į keptuvę su įkaitintu aliejumi.
3. Pabarstykite muskatu, druska, pipirais, įspauskite česnako ir pamaišykite.
4. Pomidorus nuplikykite, nulupkite odeles ir smulkiai supjaustykite.
5. Dėkite į baklažanus ir maišant pakepkite dar kelias minutes.
6. Išvirtus spagečius sumaišykite su padažu ir patiekiant apibarstykite smulkiai tarkuotu parmezanu.
Skanaus!
Atsiliepimai