Baklažanai

Baklažanas (lot. Solanum melongena) – vienmetis bulvinių (Solanaceae) šeimos kiauliauogių (Solanum) genties augalas.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

119 receptai

Lengvai paruošiamas
30 min.

Vištiena su pupelėmis ir baklažanu

Lengvai paruošiamas
1 val.

Bulvių ir baklažanų apkepas

Lengvai paruošiamas
30 min.

Keptos baklažanų riekelės

Lengvai paruošiamas
45 min.

Be galo skani baklažanų mišrainė ŽIEMAI

Reikia pasistengti
1 val.

Baklažanų ir mėsos vėrinukai

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Baklažanų suktinukai su rikota

Lengvai paruošiamas
35 min.

Baklažanų vėduoklės

Reikia pasistengti
1 val.

Baklažanų lazanija

Lengvai paruošiamas
40 min.

Greitas cukinijų troškinukas

Lengvai paruošiamas
50 min.

Tunu įdaryti baklažanai

Lengvai paruošiamas
40 min.

Traškūs baklažanų kąsneliai

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Baklažanų ir pomidorų apkepas

Lengvai paruošiamas
50 min.

Pikantiška mišraine įdaryti baklažanai

Reikia pasistengti
1 val.

Baklažanų apkepėlė su mocarela

Lengvai paruošiamas
40 min.

Kepta baklažano vėduoklė

Įkelti daugiau receptų