Ingredientai
Vištiena
200
g
Špinatai
100
g
Pomidorai
3
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Prieskoninės žolelės
žiupsnelis
Moliūgų aliejus
šlakelis
Sojos padažas
1
šaukštelis
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais, apibarstykite druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir sudėkite į kepimo rankovę (taip vištiena neišsausės).
Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 minutes.
Špinatus nuplaukite, nuvarvinkite ir, jei reikia, suplėšykite.
Pomidorus supjaustykite ir sumaišykite su špinatais. Apšlakstykite moliūgų sėklų aliejumi ir trupučiu sojų padažo.
Ant viršaus uždėkite keptų vištienos gabalėlių.
Atsiliepimai