Ingredientai
Šviežios krevetės
50
g
Sviestas
100
g
Avokadai
1
vnt.
Baltas sausas vynas
100
ml
Grietinėlė
300
ml
Ryžiai
250
g
Karis
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Krevetes išverdame ir išdarinėjame, vėliau apkepiname svieste, pridedame kario, pipirų, druskos pagal skonį. Pirmiausiai užpilame baltuoju vynu, po to grietinėle ir troškiname ant lėtos ugnies.
Tuo metu avokadą supjaustome kubeliais ir pridedame prie likusių produktų. Troškiname, kelias minutes, kol suminkštės avokadas. Po to į paruoštą mišinį sudedame atskirai išvirtus birius ryžius. Gerai išmaišome ir patiekiame.
Atsiliepimai