Ingredientai
Cukinijos
2
vnt.
Druska
1
šaukštelis
Tarkuota citrinos žievelė
1
šaukštas
Salierų lapai
10
vnt.
Česnakai
1
vnt.
Juodieji malti pipirai
šaukštelis
Kiaušiniai
2
vnt.
Miltai
stiklinė
Aliejus
šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Cukinijas rinkitės jaunas, kurių odelė dar plonytė ir jų nereikia lupti. Jeigu naudosite didelę peraugusią cukiniją, ją nulupkite ir išimkite sėklas. Tada sutarkuokite stambia tarka.
Suberkite druską, citrinos žievelę, susmulkintus salierų lapus, česnaką, pipirus ir išplaktus kiaušinius. Maišydami suberkite miltus. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, šaukštu dėkite tešlą į keptuvę. Papuoškite salierų lapais.
Atsiliepimai