Ingredientai

Miltai 100 g
Riešutai (karamelizuoti, smulkinti) 50 g
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.

Sviestą viršutiniam trupininiam sluoksniui atšaldykite.

Kriaušes nuplaukite, nulupkite, supjaustykite kubeliais.

Keptuvėje įkaitinkite sviestą, suberkite karamelizuotus, smulkintus riešutus, nesmulkintus riešutus ir kriaušių kubelius. Išmaišykite, tada nukaiskite ir sudėkite šią masę į kepimo indą.

Pasigaminkite tešlą: sušalusį sviestą supjaustykite. Dubenyje sumaišykite sviesto kubelius, miltus, cukrų, smulkintus karamelizuotus riešutus. Maišykite rankomis, tešla turi būti trupininė.

Uždėkite tešlą ant kriaušių masės, paviršių apibarstykite smulkintais, karamelizuotais riešutais. Kepkite 30 min. Pyragą patiekite šiltą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai