Ingredientai
Žiediniai kopūstai
1
vnt.
Malti džiūvėsėliai
200
g
Petražolės
žiupsnelis
Česnakai
1
skiltelė
Parmezano sūris
50
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Aliejus
4
šaukštai
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
žiupsnelis
Grietinė
100
g
Porcijos: 2
Patiekite su grietine arba natūraliu jogurtu.
Gaminimo eiga
Žiedinius kopūstus supjaustykite žiedynėliais ir apvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Gerai nusausinkite.
Virtus žiedynėlius supjaustykite mažais gabalėliais ir sumaišykite su džiūvėsėliais, parmezanu, petražolėmis, česnaku, druska ir pipirais.
Suformuokite plokščius blynelius ir kepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. Patiekite su grietine.
Atsiliepimai