Ingredientai
Lydytas sviestas
175
g
Medus
140
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Moliūgai
250
g
Rudasis cukrus
100
g
Miltai
350
g
Džiovinto imbiero milteliai
1
šaukštas
Cukranendrių cukrus
2
šaukšteliai
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Stačiakampės kepimo formos dugną ir ilgąsias kraštines išklokite kepimo popieriumi.
Sumaišykite sviestą, medų, cukrų, maltą imbierą ir kiaušinį, tada suberkite miltus, sukrėskite tarkuotą moliūgą ir viską gerai išmaišykite.
Masę sukrėskite į kepimo formą, viršų pabarstykite cukranendrių cukrumi. Kepkite 50-60 min, kol pyragas pakils ir taps auksinės spalvos. Leiskite 5 min. ataušti, tada išimkite iš formos ir palaukite, kol visai atvės.
Supjaustykite storomis riekėmis ir patiekite.
Atsiliepimai