Ingredientai
Brokoliai
1
vnt.
Vyšniniai pomidoriukai
250
g
Alyvuogių aliejus
3
šaukštai
Balzaminis actas
1
šaukštas
Juodieji malti pipirai
žiupsnelis
Fetos sūris
sauja
Lazdyno riešutai
sauja
Porcijos: 4
Traškios brokolių salotos, pagardintos lazdyno riešutais.
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Užkaiskite puodą su vandeniu. Mažame dubenėlyje sumaišykite aliejų ir actą. Suberkite brokolius į verdantį vandenį ir po 60 sek. išgriebkite (nepervirkite - brokoliai turi būti kieti ir traškūs). Perliekite šaltu vandeniu, nusausinkite ir sudėkite į didelį dubenį.
Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę ir suberkite ant brokolių. Sudėkite fetą, riešutus, pagardinkite druska ir pipirais, supilkite aliejaus ir acto mišinį. Išmaišykite ir patiekite.
Atsiliepimai