Ingredientai
Miltai
1
stiklinė
Cukrus
1
stiklinė
Manų kruopos
1
stiklinė
Sviestas
120
g
Obuoliai
1
kg
DELFI skaitytoja Jelena siūlo išsikepti gardų obuolių pyragą.
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Miltus, cukrų, manus gerai sumaišome.
Obuolius nuplauname, nulupame, sutarkuojame stambesne (burokine) trintuve. Kepimo formą ištepame trupučiu sviesto. Beriame sauso miltų, cukraus, manų mišinio 1 stiklinę į formą, paskirstome tolygiai.
Tada pusę tarkuotų obuolių, paskui - vėl mišinio, vėl obuolių ir vėl - mišinio. Pyrago viršų užklojame plonomis sviesto riekelėmis. Kepame 180 laipsnių orkaitėje 30-40 min.
Atsiliepimai