Ingredientai

Miltai 1 stiklinė
Cukrus 1 stiklinė
Manų kruopos 1 stiklinė
DELFI skaitytoja Jelena siūlo išsikepti gardų obuolių pyragą.

Gaminimo eiga

Gaminimas:

Miltus, cukrų, manus gerai sumaišome.

Obuolius nuplauname, nulupame, sutarkuojame stambesne (burokine) trintuve. Kepimo formą ištepame trupučiu sviesto. Beriame sauso miltų, cukraus, manų mišinio 1 stiklinę į formą, paskirstome tolygiai.

Tada pusę tarkuotų obuolių, paskui - vėl mišinio, vėl obuolių ir vėl - mišinio. Pyrago viršų užklojame plonomis sviesto riekelėmis. Kepame 180 laipsnių orkaitėje 30-40 min.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai