Ingredientai

Miltai 600 g
Soda 1 šaukštelis
Kefyras 300 ml
Druska žiupsnelis
Cukrus 100 g
Porcijos: 8
Braškių sezonui artėjant - elegantiški virtinukai.

Gaminimo eiga

Gaminimas:

Į lėkštę persijokite miltus su soda ir druska. Centre padarykite įdubimą, įmuškite ten kiaušinį, pamažu pildami kefyrą užmaišykite tešlą.

Pasidėkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo. Minkykite, kol tešlą nustos lipti prie rankų. Tada iškočiokite 0,7 cm storio lakštą. Stikline išpjaukite apskritimus.

Ant kiekvieno apskritimo uždėkite uogų, apibarstykite cukrumi ir užsukite virtinius. Virkite garuose 7 – 8 min.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai