Tortilijos mėsainis – paprastai ir greitai paruošiamas užkandis. Tai labai sotus ir maistingas patiekalas su visu kalnu daržovių. Tortilijos mėsainį patogu gaminti ir išvykoje.

Gaminimo eiga

* Maltinukus patepkite aliejumi, pabarstykite druska, pipirais ir kepkite ant grilio.

* Apvertę ant iškeptosios maltinuko pusės uždėkite čederio sūrio juostelių. Maltinukui iškepus ir sūriui pasilydžius nuimkite nuo grilio.

* Paruoškite daržoves: griežinėliais supjaustykite pomidorą, avokadą, išskaidykite salotą lapais, viską apibarstykite druska.

* Tortilijos lakštą patepkite majonezu, į vidurį dėkite salotų lapų, porą pomidoro griežinėlių, maltinuką su sūriu ir kelis avokado griežinėlius.

* Užlankstykite tortilijos kraštus ir viską pakepkite ant grilio iš abiejų pusių.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai