Gaminimo eiga

1. Moliūgą supjaustykite didesniais gabaliukais, salierą supjaustykite plonais griežinėliais, svogūną susmulkinkite kubeliais, česnaką sutraiškykite peiliu ir susmulkinkite, tamsųjį ir raudonąjį pomidorus perpjaukite pusiau ir tada kiekvieną puselę padalinkite į 4 gabaliukus. Vištieną supjaustykite stambesniais gabaliukais.

2. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi sudėkite kepti vištieną. Pabarstykite druskos, juodųjų pipirų. Vištienai apkepus į keptuvę suberkite smulkintą česnaką, svogūnus, salierą, moliūgą ir viską išmaišykite. Tada įdėkite šaukštą pomidorų pastos, pjaustytus pomidorus ir vėl išmaišykite. Įpilkite vandens, įberkite druskos, įdėkite laurų lapų ir pamaišykite. Toliau sudėkite troškintis pjaustytą lapinį kopūstą ir vėl viską išmaišykite.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai