Ingredientai

svogūno 1 vnt.
druskos žiupsnelis

Gaminimo eiga

1. Bulves nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka.

2. Svogūną susmulkinkite peiliu arba elektriniu smulkintuvu ir suberkite į bulvių tarkius. Tuomet įmuškite kiaušinį, suberkite prieskonius ir viską gerai išmaišykite.

3. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, supilkite paruoštą bulvių masę ir tolygiai paskirstykite ją po keptuvę medine mentele. Kepkite kugelį ant silpnos kaitros apie 10 minučių, tuomet keptuvę uždenkite ir kepkite dar tiek pat.

4. Galiausiai kugelį apverskite ir kepkite dar 10 minučių, kol susiformuos traški plutelė.

5. Patiekite kugelį su grietine ar kitu mėgstamu padažu!

Skanaus!

Receptu dalijasi IKI.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai