Ingredientai
šviežių salotų
150
g
kiaušinių
6
vnt.
vyšninių pomidorų
4
vnt.
poro
0.5
vnt.
ridikėlių
4
vnt.
krapų
ryšulėlis
natūralaus jogurto
50
ml
alyvuogių aliejaus
2
a. š.
citrinos sulčių
1
a. š.
česnako
1
skiltelė
Gaminimo eiga
1. Į didesnę ir gilesnę lėkštę sudėkite salotų lapus, perpus perpjautus nulupus kiaušinius, vyšninius pomidorus, ridikėlių bei poro griežinėlius, taip pat krapus. Užberkite moliūgų sėklų.
2. Paruoškite padažą – sumaišykite jogurtą, alyvuogių aliejų, citrinos sultis, smulkiai tarkuotą česnaką bei žiupsnelį druskos. Pagardinkite salotas.
Skanaus!
Receptu dalijasi „Lidl“.
Atsiliepimai