Ingredientai
Savo sultyse konservuotas tunas
1
indelis
Konservuoti avinžirniai
1
indelis
Salotos
5
šakelės
Svogūnai
0.5
vnt.
Kiaušiniai
3
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Citrinų sultys
pagal skonį
Sojos padažas
pagal skonį
Porcijos: 2
Šias avinžirnių salotas ruošiame, kai nėra laiko, o norisi gaivaus, lengvo ir gardaus patiekalo. Pusryčiams ar vakarienei jis labai tinka. Avinžirnius salotoms galima išsivirti ir patiems.
Gaminimo eiga
* Svogūną supjaustykite smulkiais griežinėliais.
* Avinžirnius ir tuną nusunkite.
* Kiaušinius išvirkite kietai, atvėsinkite, nulupkite ir stambiai supjaustykite.
* Salotų lapus nuplaukite, gerai nuvarvinkite ir suplėšykite.
* Viską sumaišykite, pagardinkite pipirais, druska. Apšlakstykite citrinos sultimis, sojų padažu.
Skanaus!