Ingredientai

cukraus 2 v. š.
druskos 0.25 a. š.
miltų 2 v. š.
varškės 2 v. š.
vanilės ekstrakto
apelsino 1 vnt.

Gaminimo eiga

1. Į indą muškite kiaušinį, pilkite 300 ml pieno, berkite 1 šaukštą cukraus, druską, miltus ir aliejų. Viską gerai išmaišykite elektriniu plakikliu iki vientisos masės. Į įkaitintą, nepridegančio paviršiaus keptuvę pilkite lietinių tešlą tiek, kad apsemtų keptuvės dugną ir kepkite iš abiejų pusių 1–2 min. arba, kol apskrus.

2. Į indą sudėkite varškę, vanilės ekstraktą, pieną, 1 šaukštą cukraus, įtarkuokite apelsino žievelės ir viską gerai sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos konsistencijos.

3. Į lietinius dėkite varškės masę ir susukite į „trikampius“, dėkite kepti į įkaitintą keptuvę su aliejumi, kepkite iš abiejų pusių 3–4 min., kol apskrus. Patiekdami uždėkite mėtų lapelių ir užtarkuokite apelsino žievelės, berkite cukraus miltelių.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai