Gaminimo eiga

1. Virkite spagečius sūdytame vandenyje iki kol jie bus beveik al dente. Prieš nusunkdami vandenį, nusemkite vieną puodelį.

2. Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus. Kol jis kaista, supjaustykite svogūną, ir sudėkite į keptuvę pakepkite 3-5 minutes.

3. Kol svogūnai kepa, sutraiškykite česnako skilteles, supjaustykite grilintą papriką ir špinatus.

4. Sudėkite česnaką, pakepkite dar 2 minutes, nuolat maišydami. Tuomet sudėkite pomidorų pastą, traiškytą sultinio kubelį, harisą, raudonėlį, saldžiosios paprikos miltelius, druską, kepkite dar 2 minutes.

5. Supilkite išsaugotą spagečių vandenį į keptuvę, sudėkite spagečius, grietinėlę, žirnelius, maistinių mielių dribsnius, pinijas, saldžiąją papriką ir špinatus.

6. Baigus gaminti užtarkuokite citrinos žievelės, išspauskite sultis. Patiekite su šviežiu baziliku.

Skanaus!

Receptu dalijasi organizacija „Gyvi gali“ ir Pick Up Limes.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai