Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. 250 g šokolado su sviestu ištirpinkite, įstatę į indą su karštu vandeniu, paskui po vieną įmuškite trynius, suberkite miltus, įpilkite vanilės esencijos. Viską išmaišykite iki vientisos masės.

Baltymus su cukrumi išplakite iki standžios masės, tada atsargiai supilkite į šokolado masę.

Supilkite tešlą į sviestu pateptą ir miltais pabarstytą kepimo formą. Kepkite 170 – 180 laipsnių orkaitėje 40 min.

Padažui pakaitinkite grietinėlę, suberkite 50 g trupinto šokolado ir užvirinkite. Karštą pyragą išimkite iš formos, apliekite padažu ir papuoškite ledų rutuliukais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai