Ingredientai

Vištienos filė 400 g
Mangai 1 vnt.
Avokadai 2 vnt.
Salotos pagal skonį
Druska 0.5 šaukštelio
Vištienos prieskoniai 0.5 šaukštelio
Pipirai žiupsnelis
Alyvuogių aliejus 2 šaukštai
Sojos padažas 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Salotų lapus nuplaukite ir suplėšykite.

Vištienos filė apiberkite druska, pipirais ir vištienos prieskoniais. Kepkite įkaitintame aliejuje su sviestu, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. (Galima kepti jau smulkiai supjaustytą vištieną arba smulkiai supjaustyti iškeptą filė.)

Avokadus ir mangą nulupkite, išimkite kaulus ir supjaustykite (neturi būti labai smulkiai).

Sumaišykite avokadus, mango gabaliukus, vištieną ir salotų lapus.

Apšlakstykite aliejumi ir sojų padažu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba