Ingredientai
Vištienos filė
400
g
Mangai
1
vnt.
Avokadai
2
vnt.
Salotos
pagal skonį
Druska
0.5
šaukštelio
Vištienos prieskoniai
0.5
šaukštelio
Pipirai
žiupsnelis
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Sojos padažas
1
šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Salotų lapus nuplaukite ir suplėšykite.
Vištienos filė apiberkite druska, pipirais ir vištienos prieskoniais. Kepkite įkaitintame aliejuje su sviestu, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. (Galima kepti jau smulkiai supjaustytą vištieną arba smulkiai supjaustyti iškeptą filė.)
Avokadus ir mangą nulupkite, išimkite kaulus ir supjaustykite (neturi būti labai smulkiai).
Sumaišykite avokadus, mango gabaliukus, vištieną ir salotų lapus.
Apšlakstykite aliejumi ir sojų padažu.
Atsiliepimai