Ingredientai
alyvuogių aliejaus
susmulkinto svogūno
1
vnt.
smulkinto česnako
1
skiltelė
rūkytos paprikos
2
a. š.
maltų kmynų
1
a. š.
maltos kalendros
1
a. š.
cinamono
1
a. š.
vištienos šlaunelių mėsos (smulkiai pjaustytų)
600
g
didesnio smulkinto obuolio
1
vnt.
nulupto ir kubeliais pjaustyto moliūgo
500
g
vištienos arba daržovių sultinio
1.5
puodelio
citrinos sulčių
šlakelis
druskos
pagal skonį
pipirų
pagal skonį
Porcijos: 2
Tinkamai paruoštas troškinys – skanus, sotus ir sveikas pasirinkimas, praskaidrinsiantis net ir vėsiausią vakarą.
Gaminimo eiga
1. Dideliame nepridegančiame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite šlakelį alyvuogių aliejaus ir pakepkite svogūnus ir česnakus, kol svogūnai suminkštės, bet neparuduos.
3. Nuimkite dangtį ir virkite dar 10 minučių arba kol troškinys sutirštės. Įspauskite citrinos sulčių. Patiekite su ryžiais arba kitomis kruopomis (pavyzdžiui, kuskusu).
Skanaus!
Receptu dalijasi „Lidl”.
Atsiliepimai