Ingredientai

alyvuogių aliejaus
susmulkinto svogūno 1 vnt.
smulkinto česnako 1 skiltelė
rūkytos paprikos 2 a. š.
maltų kmynų 1 a. š.
maltos kalendros 1 a. š.
cinamono 1 a. š.
vištienos šlaunelių mėsos (smulkiai pjaustytų) 600 g
didesnio smulkinto obuolio 1 vnt.
nulupto ir kubeliais pjaustyto moliūgo 500 g
vištienos arba daržovių sultinio 1.5 puodelio
citrinos sulčių šlakelis
druskos pagal skonį
pipirų pagal skonį
Porcijos: 2
Tinkamai paruoštas troškinys – skanus, sotus ir sveikas pasirinkimas, praskaidrinsiantis net ir vėsiausią vakarą.

Gaminimo eiga

1. Dideliame nepridegančiame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite šlakelį alyvuogių aliejaus ir pakepkite svogūnus ir česnakus, kol svogūnai suminkštės, bet neparuduos.

2. Suberkite visus reikalingus prieskonius, išmaišykite ir kepkite dar porą minučių. Sudėkite vištieną, obuolį, moliūgą, supilkite sultinį ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį ir uždengę virkite 15-20 minučių.

3. Nuimkite dangtį ir virkite dar 10 minučių arba kol troškinys sutirštės. Įspauskite citrinos sulčių. Patiekite su ryžiais arba kitomis kruopomis (pavyzdžiui, kuskusu).

Skanaus!

Receptu dalijasi „Lidl”.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai