Ingredientai
Vištienos filė
500
g
Mangai
2
vnt.
Porai
1
vnt.
Morkos
1
vnt.
Karis
1
šaukštas
Grietinėlė
3
šaukštai
Medus
1
šaukštas
Aliejus
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
pipir
pagal skonį
Petražolės
šakelė
Porai
gabaliukas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištiena pamarinuojama bent valandą. Galima ir per naktį.
Keptuvėje apkepama įpylus puodelį vandens. Aliejaus nebepilti, nes jo užteks nuo marinato.
Tada perdedama į puodą su supjaustytu poru. Suberiama smulkiai supjaustyta arba sutarkuota morka bei paprika. Supjaustomi mangai. Įpilama vandens, kad vos apsemtų. Ant vidutinės ugnies troškinama 20 min.
Pabaigoje įdedama grietinės (šaukštas arba du) arba įpilama grietinėlės. Suberiamas karis. Išmaišyti, leisti užvirti ir viryklę išjungti. Tegu pastovi, kol išvirs ryžiai.
Atsiliepimai