Gaminimo eiga

Karštu vandeniu užpilkite razinas, džiovintus abrikosus ir kriaušes. Palikite bringti bent porą valandų.

Nupilkite vandenį nuo džiovintų vaisių ir juos nusausinkite. Smulkiai supjaustykite džiovintus abrikosus ir kriaušes.

Į gerai išplaktus kiaušinius supilkite išlydytą sviestą, šiltą pieną, suberkite sausas mieles ir gerai išmaišykite.

Suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir miltus. Viską labai gerai išmaišykite.

Suberkite razinas ir džiovintus vaisius. Gerai išmaišykite.

Tešlą uždenkite rankšluosčiu ir palikiyte pastovėti porą valandų, kad šiek tiek pakiltų.

Sviestu ištepkite kepimo formą ir sukrėskite tešlą.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 60 minučių.

Pyragą išimkite iš kepimo formos ir palikite šiek tiek pravėsti. Per tą laiką pasiruoškite glajų.

Nedideliame puode ant silpnos ugnies kaitinkite grietinėlę ir sutarkuotą šokoladą. kaitinkite iki šokoladas ištirps ir pasidarys vientisa šokoladinė masė.

Šiek tiek pravėsusį šokoladinį glaistą užpilkite ant pyrago viršaus.

Iš moliūgų ir granatų sėklų sudėliokite gėlytes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis