Ingredientai
Sviestas
130
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Cukrus
0.5
stiklinės
Miltai
2
stiklinės
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Konservuoti persikai
1
indelis
Obuoliai
2
vnt.
Varškė
250
g
Grietinėlė
0.5
stiklinės
Grietinė
1
stiklinė
Cukrus
0.5
stiklinės
Citrinos
1
vnt.
Kiaušiniai
2
vnt.
Kukurūzų miltai
2
šaukštai
Vanilinis cukrus
2
šaukšteliai
Porcijos: 10
Citrinų skonio varškės pyragas su storu vaisių įdaro sluoksniu patiks visai šeimai.
Gaminimo eiga
Išsukti sviestą su cukrumi.
Įmušti kiaušinį.
Suberti su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išsukti, kad tešla taptų vientisa.
Padengti ja 26 cm skersmens formos dugną ir šonus.
Nuvarvinti persikų puseles ir supjaustyti skiltelėmis.
Jeigu imami obuoliai, juos nulupti ir supjaustyti kiltelėmis.
Sudėlioti persikų ar obuolių skilteles ant tešlos.
Sumaišyti likusias viršaus sudedamąsias dalis ir užpilti ant vaisių skiltelių.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą arba kol pyrago viršus pagels.
Patiekti ataušusį
Atsiliepimai