Ingredientai

Šaldyta filo tešla 1 pakelis
Varškė 800 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Grietinėlė 100 ml
Cukrus 5 šaukštai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Razinos 1 puodelis
Sviestas 0.5 pakelio
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Atskirkite filo tešlos lakštus, aptepkite lakštus ištirpintu sviestu.

Pusę lakštų sudėkite vienas ant kito ir ištieskite kepimo popieriumi ištiestą kepimo skardą, aukštais kraštais.

Varškę išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir grietinėle. Sudėkite razinas, kiaušinius ir gerai išmaišykite.

Varškės masę sukrėskite ant tešlos lakštų ir išlyginkite.

Likusius lakštus tieskite ant varškės, vienas ant kito.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Naminis varškės apkepas
Lengvai paruošiamas
45 min.

Naminis varškės apkepas

Morkų pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Morkų pyragas

Klasikinis obuolių pyragas
Lengvai paruošiamas
45 min.

Klasikinis obuolių pyragas