Gaminimo eiga

Į sausą švarų dubenį sudėkite susmulkintą valytą citrinžolę, kalendrą, raudonuosius svogūnus ir česnakus. Supilkite kokosų pieną, žuvies padažą, japonišką sojų padažą, suberkite cukrų ir viską gerai išmaišykite.

Visą gautą mišinį užpilkite ant vištienos šlaunelių ir gerai išmaišykite. Palikite keletui minučių pasimarinuoti. 

Į gerai įkaitintą keptuvę su aliejumi dėkite vištieną. Kepkite ~3 min. , o kitą pusę ~2 min. Apkeptą vištieną dėkite į orkaitę ir kepkite 180C temperatūroje apie 10 min.

Paskui 4 minutes kepkite shitaki grybus, per pusę perpjautus marinuotus grybus, pjaustytas morkas, valytus pjaustytus brokolius, pjaustytus porus.

Tada supilkite sojų padažą, saldų čili padažą, suberkite druską, pipirus ir viską išmaišykite. Į lėkštės vidurį pilkite pusę paruošto padažo su daržovėmis, ant jo dėkite vištienos kepsnelius, ant viršaus pilkite likusią padažo dalį. Patiekalą puoškite kalendros lapeliais.

Restoranas „Soya“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai