Kokosų pienas

Kokosų pienas yra baltas skystis, gaunamas iš sunokusių kokosų minkštimo, jį smulkiai sumalus (su vandeniu arba be jo), o tirščius nukošus. Jis naudojamas kaip gėrimas arba valgių (pavyzdžiui, kario) sudėtinė dalis. Populiarus Pietų ir Pietryčių Azijos, Centrinės Amerikos, Karibų, Okeanijos valstybėse, jo galima įsigyti skardinėse daugelyje pasaulio šalių. Tirštas, riebesnis kokosų pienas kartais vadinamas kokosų grietinėle.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

89 receptai

Lengvai paruošiamas
20 min.

Kopūstų ir morkų salotos

Lengvai paruošiamas
40 min.

Trinta morkų sriuba su sūriu

Lengvai paruošiamas
10 min.

Desertas lieknėjantiems

Lengvai paruošiamas
20 min.

Nuostabios kopūstų ir morkų salotos

Lengvai paruošiamas
20 min.

ATRADIMAS: šalta morkų sriuba

Lengvai paruošiamas
50 min.

Blynai su varške ir špinatais

Lengvai paruošiamas
30 min.

Ryžių pudingas su mangais

Lengvai paruošiamas
30 min.

Vištiena su žaliuoju kariu

Lengvai paruošiamas
20 min.

Sriuba Tom Kha

Lengvai paruošiamas
40 min.

Aštrus vištienos troškinys su špinatais

Lengvai paruošiamas
30 min.

Burnoje tirpstanti panakota

Lengvai paruošiamas
30 min.

Blynai su kokosų pienu

Lengvai paruošiamas
40 min.

WOK vištiena su raudonuoju kariu

Lengvai paruošiamas
40 min.

Tailandietiška vištiena su ananasais

Lengvai paruošiamas
45 min.

Trinta morkų sriuba su sūriu

Lengvai paruošiamas
25 min.

Greita ir soti moliūgų sriuba

Įkelti daugiau receptų