Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Jauteiną supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Suberkite į vandenį ir užvirkite. Virkite minutę-dvi ir nupilkite vandenį. Pakeiskite švariu (vanduo turėtų apsemti jautieną per du pirštus).

Įberkite kvapiųjų pipirų, druskos, įdėkite lauro lapų, įpilkite vyno, uždenkite dangčiu ir virkite ant mažos ugnies apie 40 minučių.

Kol jautiena verda, nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais bulves ir saliero šaknį. Nuskuskite morkas ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Smulkiai supjaustykite svogūną ir apkepkite svieste su smulkiai pjaustyta šonine iki ims gražiai geltonuoti. Įspauskite česnaką, suberkite į kelias dalis supjaustytus pievagrybius ir kepkite dar 5-7 minutes.

Į puodą su jautiena suberkite daržoves ir sudėkite grybus. Įpilkite sultinio tiek, kad tik apsemtų daržoves ir troškinkite uždengus dangčiu dar 20 minučių. Atidenkite dangtį ir virkite ant stipresnės ugnies dar apie 5 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena