kovo 8 d., pirmadienis
|
Paieška
|
Pranešti naujieną
|
LT
RU
EN
|
Reklama
Kontaktai
|
Statistika
|
+
Apie DELFI Plius
Prisijungti
Naujausios
Skaitomiausios
Lietuvoje
Sportas
Orai
Kriminalai
Užsienyje
Veidai
Horoskopai
Gyvenimas
Mokslas
Verslas
Daugiau
Sveikata
Auto
Jaunimas
Pilietis
Nuomonių ringas
Multimedija
Teisė
Medijos Karas Propaganda
PT
Melo detektorius
EKO energetika
Negadink oro
Demaskuok
Gyvas kaimas
Temos
|
DELFI Video
Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Pažymėti
Receptai
Ingredientas
Raudonas sausas vynas
Raudonas sausas vynas
Gaminimo trukmė
Sudėtingumas
Lengvai paruošiamas
Reikia pasistengti
Patyrusiems
Kategorija
Kepsniai
Pyragai
Karšti užkandžiai
Šaltos salotos
Šalti užkandžiai
Apkepai
Naudinga
Tradiciniai
Įdomybės
Troškiniai
Blynai
Tortai
Tradicinės sriubos
Sausainiai
Makaronai
Uogienės/Džemai
Trintos sriubos
Sumuštiniai
Pyragaičiai
Vaisių ir uogų desertai
Duona
Konservavimas
Omletai kiaušinienės
Keksiukai
Karštos salotos
Kaip pasigaminti...
Kokteiliai
Pudingai
Saldainiai
Koldūnai/Virtiniai
Alkoholiniai gėrimai
Bandelės
Košės
Pagrindiniams patiekalams
Spurgos
Marinavimas
Šaltos sriubos
Picos
Putėsiai
Ledai
Gaivieji gėrimai
Kavos
Salotoms
Vaisių salotos
Rauginimas
Vafliai
Arbatos
Mėsainiai
Rūšiuoti pagal
Greičiausi viršuje
Populiariausi viršuje
Naujausi viršuje
52 receptai
(17)
Lengvai paruošiamas
30 min.
Tradiciniai šašlykai
Lengvai paruošiamas
55 min.
Vištų blauzdelės prancūziškai
(1)
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.
Troškinta vištiena prancūziškai
(2)
Reikia pasistengti
40 min.
Karamelizuotų svogūnų sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.
Roberto Ščesnavičiaus receptas: sultimis marinuota ėriena
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.
Sotusis jautienos troškinys
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.
GARDUMĖLIS: trijų sūrių lazanija
(4)
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.
Troškinta vištiena PRANCŪZIŠKAI
(4)
Lengvai paruošiamas
50 min.
Šalta vyšnių sriuba
(6)
Lengvai paruošiamas
45 min.
Prancūziškas vištienos troškinys su pievagrybiais
(2)
Lengvai paruošiamas
1 val.
Kulinarinė pamoka: viščiukas TABAKA
Lengvai paruošiamas
25 min.
Greitas vištų kepenėlių troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.
Lietiniai blynai su kiaušiniais su krevetėmis
Reikia pasistengti
2 val.
Burgundiškas mėsos troškinys
(1)
Lengvai paruošiamas
30 min.
Vištiena su saulėje džiovintais pomidorais
(5)
Lengvai paruošiamas
50 min.
Šokoladiniai raudonojo vyno keksiukai
Reikia pasistengti
1 val.
YPATINGAI GARDI lazanija
(1)
Reikia pasistengti
2 val.
Vengriškas jautienos guliašas
Reikia pasistengti
1 val.
Obuolių ir raudonojo vyno pudingas
Reikia pasistengti
Druskoje kepta jautiena su svogūnų padažu
Patyrusiems
Jautienos ir daržovių salotos
Reikia pasistengti
1 val.
Vokietijos Hamelno miesto istorinis patiekalas - „žiurkių uodegos”
Patyrusiems
50 min.
Vištienos „Canneloni“ su pistacijų įdaru
Reikia pasistengti
2 val.
Vištienos blauzdelės „Confit“ su troškintais raudonaisiais kopūstais ir bruknių bei imbiero padažu
Lengvai paruošiamas
1 val.
Aluje virtas karpis
Reikia pasistengti
1 val.
Jautiena vyno padaže
Reikia pasistengti
1 val.
Jautiena vyno padaže
(3)
Reikia pasistengti
2 val.
Vengriškas guliašas
(5)
Lengvai paruošiamas
2 val.
Saldžiarūgščiai kiaulienos šonkauliukai
Lengvai paruošiamas
10 min.
Karštas vynas su kiaušinio puta
Lengvai paruošiamas
10 min.
Karštas vynas su avietėmis
Lengvai paruošiamas
Raudonasis karštas vynas su citrina ir konjaku
Lengvai paruošiamas
20 min.
Karštas vynas su mandarinais ir rozmarinais
Reikia pasistengti
30 min.
Kriaušės vyne
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Raudoname vyne troškintos vištienos širdelės
Reikia pasistengti
1 val.
Ėriuko kepenėlių paštetas su figomis ir slyvomis
Reikia pasistengti
1 val.
Svieste keptos žasų kepenėlės, pagardintos moliuskų padažu
Patyrusiems
1 val.
Plekšnių filė su vėžiukais
Reikia pasistengti
1 val.
Jūros gėrybių užkepėlė
Reikia pasistengti
Burgundiška jautiena
Įkelti daugiau receptų