Ingredientai

Miltai 1 puodelis
Cukrus 4 šaukštai
Kepimo milteliai 1.5 šaukštelio
Kakavos milteliai 4 šaukštai
Juodasis šokoladas 100 g
Kiaušiniai 1 vnt.
Druska žiupsnelis
Rūgpienis 0.5 puodelio
Graikiškas jogurtas 2 šaukštai
Aliejus 5 šaukštai
Kava 0.5 puodelio
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Juodasis šokoladas 100 g
Grietinėlė 100 ml
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Išplakite kiaušinį, jogurtą, rūgpienį ir aliejų.

Kitame dubenyje sumaišykite cukrų, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, miltus, druską, kakavos miltelius.

Birų mišinį pamažu įmaišykite į skystą mišinį.

Ant galo supilkite karštą kavą ir ištirpintą šokoladą. Išmaišykite.

Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 minučių.

Kai pyragas atvės, užpilkite glaistą.

Glaistui ištirpinkite šokoladą, supilkite grietinėlę ir užvirkite. Kai truputį pravės supilkite ant pyrago.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai