Gaminimo eiga

Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros ir paruoškite 20 cm skersmens kepimo formą.

Virtuviniu kombainu susmulkite „Amaretto“ skonio sausainius, migdolus ir suberkite cukrų.

Į gautą masę dėkite sviestą, įmuškite kiaušinius, įpilkite du šaukštus likerio, viską gerai išmaišykite.

Supilkite ištirpintą šokoladą ir masę pamaišykite dar.

Gautą mišinį sukrėskite į kepimo formą ir kepkite 35-45 min.

Ištirpinkite šokolado likučius, sumaišykite juos su dviem šaukštais likerio, o kai masė sustings, išpjaustykite žvaigždutes pyragui papuošti.

Ant pyrago berkite cukraus pudros, dėliokite šokoladines žvaigždutes ar šokolade mirkytas vyšnias.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Tradicinis Trijų karalių pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Tradicinis Trijų karalių pyragas

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“