Ingredientai
Miltai
500
g
Cukrus
300
g
Kiaušiniai
4
vnt.
Pienas
8
šaukštai
Kakavos milteliai
2
šaukštai
Migdolų esencija
0.5
šaukštelio
Kepimo milteliai
2
šaukšteliai
Druska
žiupsnelis
Baltasis šokoladas
100
g
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Kiaušinius, cukrų ir margariną maišykite tol, kol neliks cukraus kristalų.
2. Į masę supilkite pieną, kakavą, esencijas bei miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
3. Viską gerai išmaišykite ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1 val. 10 min.
4. Baltą šokoladą ištirpinkite ir užpilkite ant atvėsusio kekso.
Skanaus!
Atsiliepimai