Ingredientai

Miltai 2 stiklinės
Graikiškas jogurtas 1.5 stiklinės
Sviestas 2 šaukštai
Cukrus 0.5 stiklinės
Druska žiupsnelis
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Migdolų esencija 0.5 šaukštelio
Cukraus pudra 1 šaukštas
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Kriaušes nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Šokoladą sutarkuokite.

Kiaušinius išsukite su cukrumi iki baltumo.

Supilkite ištirpintą sviestą, migdolų esencija ir išsukite.

Supilkite jogurtą ir išplakite.

Maišant suberkite miltų, druskos ir kepimo miltelių mišinį.

Įmaišykite kriaušes ir šokolado drožles.

Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Tradicinis Trijų karalių pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Tradicinis Trijų karalių pyragas

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai