Ingredientai

svogūnas 1 vnt.
pupelių 1 indelis
aštraus saldžiarūgščio padažo 1 v. š.
česnako 4 skiltelės
žalumynai (petražolės, saliero lapai)
Kur pasisuksi, tik ir tegirdėti: ruduo tiesiog tvyro ore. Bet galbūt tai ne taip ir blogai, kartais jau ir norisi pakiurksoti niūrią dieną namie ar pilvą prikimšti sotaus ir šilto rudens troškinio.

Gaminimo eiga

Vienu tokiu gardžiu receptu dalijasi tinklaraštis „Lieknos bitės“.

Gaminimas:

  1. Šaukšte ghi sviesto pakepinkite smulkintą česnaką, svogūną, šiems gelstelėjus, sudėkite faršą ir apkepkite.
  2. Vėliau sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus, pabarstykite druska ir patroškinkite.
  3. Puode užkaiskite vandenį, sudėkite stambiais kubeliais supjaustytą moliūgą, suberkite pupeles, žalumynus, šiek tiek druskos, aštrų padažą ir virkite, kol moliūgas suminkštės.
  4. Į sriubą supilkite mėsos ir pomidorų troškinį ir pavirkite kartu dar kelias minutes. Jei norisi, trintuvu susmulkinkite iki tirštos konsistencijos.
  5. Prieš patiekdami pabarstykite su sūriu.
Tinklaraštis „Lieknos bitės“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai