sriuba


„Įdomioji inžinerija”: „NordBalt“ elektros jungtis su Švedija (II dalis)  (1)
2016 m. gruodžio 10 d. 14:34
Kokie inžineriniai iššūkiai šiandien yra aktualiausi ir į ką reiktų atsižvelgti, norint suprasti, kokia jų nauda Lietuvai? Kuo „NordBalt“ jungtis,...
Kodėl peršalus reikia valgyti vištienos sriubą  (60)
2016 m. gruodžio 10 d. 10:36
Mamos nuo vaikystės mums sakydavo, kad vištienos sultinys ne tik skanus ir maistingas, bet ir padeda organizmui kovoti su ligomis. Pasirodo, tai ne bobučių...
Naujo restorano atidarymas virto kone Kauno metų renginiu  (58)
2016 m. gruodžio 8 d. 11:23
Kaune, Jonavos gatvėje iškilmingai duris atvėrė naujas restoranas „Floros...
Trinta burokėlių sriuba su kokosų pienu, pagal Renatą Ničajienę
2016 m. gruodžio 6 d. 09:26
ekmadienį Julijos Janus naujai įrengtų namų virtuvėje susirinko garsiausios maisto...
Telšiai atsisveikina su Lietuvos kultūros sostinės titulu  (9)
2016 m. gruodžio 6 d. 08:30
Antradienį vyks baigiamieji šiųmetės Lietuvos kultūros sostinės renginiai...
Šventinis maratonas tęsiasi: Kalėdų eglė suspindo Marijampolėje  (15)
2016 m. gruodžio 5 d. 15:41
Šeštadienį centrinė miesto Kalėdų eglė suspindo ir septintame pagal dydį Lietuvos mieste Marijampolėje .
Daržovių sriuba su vištiena  (4)
2016 m. gruodžio 5 d. 00:00
Ši sriuba paprasta, bet skani ir visų mėgstama.
Kopūstų ir faršo troškinys  (3)
2016 m. gruodžio 5 d. 00:00
Tai puikus patiekalas, kai norisi šilto maisto ir daug... Puikiai atstoja ir sriubą, ir...
Šventiniam stalui – maisto tinklaraštininkių patiekalai iš burokėlių. RECEPTAI  (2)
2016 m. gruodžio 5 d. 00:00
Sekmadienį Julijos Janus naujai įrengtų namų virtuvėje susirinko garsiausios maisto...
Įdomioji istorija: baltieji kristalai vienus pavertė turtuoliais, o kitus pražudė
2016 m. gruodžio 4 d. 00:00
Pateikiame ištrauką iš tarptautinio bestselerio „Druska: pasaulio istorija“. Knygos...
Labdaros vakarienės svečiai atvėrė savo pinigines, kad padėtų skurstantiems  (128)
2016 m. gruodžio 3 d. 20:55
Šeštadienio vakarą sostinės Valdovų rūmuose iškilmingai paminėta tradicinė verslo ir labdaros vakarienė „Diner de Gala avec Martell“, organizuojama...
Rojaus salos – Galapagai  (4)
2016 m. gruodžio 3 d. 19:27
Ramiojo vandenyno apsuptos Galapagų salos gerokai nutolusios nuo Lietuvos, bet tai ne kliūtis užkietėjusiems keliautojams. Galapagai – ypatinga gamtos buveinė...
„Mokslo sriuba“: lietuviai padarė proveržį genetikoje (II dalis)  (1)
2016 m. gruodžio 3 d. 09:59
Vilniaus universiteto profesorius Virginijus Šikšnys su komanda atrado genų redagavimo...
Rusų tenoras iš „Toskos“: šiandien operoje nusirista kone iki prostitucijos  (6)
2016 m. lapkričio 30 d. 15:32
33 metų rusų dainininkas Sergėjus Poliakovas 2014-aisiais pirmą kartą pasirodė Vilnius...
Kaip paruošti tikrą prancūzišką kepenėlių paštetą?  (2)
2016 m. lapkričio 30 d. 09:50
Nežinia, kas svarbiau prancūzams – maistas ar meilė. Greičiausiai jie nedvejodami...
Prancūzų pėdsakai ant lietuviško stalo
2016 m. lapkričio 29 d. 17:18
Nežinia, kas svarbiau prancūzams – maistas ar meilė. Greičiausiai jie nedvejodami rinktųsi ir viena, ir kita, o gal mylėtųsi ir valgytų pakaitomis? Pirmosios...
Skanioji ŽIEDINIŲ KOPŪSTŲ sriuba su sūriu
2016 m. lapkričio 29 d. 11:40
Gardžiausi vokiški kalėdiniai patiekalai  (5)
2016 m. lapkričio 29 d. 00:00
Vokietijos kalėdinius patiekalus restorane „Steakhouse Hazienda“ pristatė kūrybingoji...
7 neatleistinos klaidos, kurias daro 99 proc. moterų  (12)
2016 m. lapkričio 29 d. 00:00
Kodėl moteris jaučiasi nelaiminga? Štai jums 7 to priežastys. Net 99 procentų...
„Mokslo sriuba“: lietuvių atradimas padarė proveržį genetikoje  (5)
2016 m. lapkričio 28 d. 18:46
Lietuvių mokslininkai – pirmieji pasaulyje atrado itin tikslų ir lengvai naudojamą...
Vokiškos Kalėdos neįsivaizduojamos be žąsies  (3)
2016 m. lapkričio 28 d. 18:43
Tradicinių vokiškų šventinių patiekalų pristatymu tęsiasi kulinarinis projektas „ Borjomi Kalėdų stalai “. Jo metu kiekvieną savaitę geriausi šalies...
Vokiškos Kalėdos: be kokių patiekalų neįsivaizduojame šventinio stalo  (5)
2016 m. lapkričio 27 d. 00:10
Vokietijos kalėdinius patiekalus restorane „Steakhouse Hazienda“ pristatė kūrybingoji šefė Rima Remeikienė ir garsi šalies verslininkė Rasa Martens su...
Įspėja turinčius grybų atsargų: viena klaida ir galite susirgti mirtina liga  (43)
2016 m. lapkričio 25 d. 12:22
Šiųmetinis grybų sezonas nepašykštėjo šių miško gėrybių. Tad jas mėgstantys...
Reaguoja į kintantį lietuvių skonį: siūlys ryklieną ir omarus iš fontano  (7)
2016 m. lapkričio 25 d. 12:09
Gruodžio 2-ąją pačiame Vilniaus centre duris atvers baras – restoranas „Wall Street...
Lietuvių skonis kinta: jau nori ryklienos ir fontane plaukiojančių omarų
2016 m. lapkričio 25 d. 11:57
Keturių restoranų virtuvės šefas Montvydas Kazlauskas prieš prieš naujo restorano...
A. Valentaitės išreklamuotame restorane – fontane gaudomi omarai, rykliena ir karšti gatvės šunyčiai  (16)
2016 m. lapkričio 25 d. 10:59
Gruodžio 2-ąją pačiame Vilniaus centre duris atvers baras – restoranas „Wall Street Avenue“. Keturių restoranų virtuvės (tarp jų ir „Wall Street...
Besilaukianti J. Jarutė paatviravo apie ne visai sklandų nėštumą: plėšytis dabar ne laikas  (4)
2016 m. lapkričio 24 d. 09:38
Kūdikio laukimas – ypatingas laikas kiekvienai moteriai. Tuomet norisi save labiau palepinti ir leisti sau tai, ko įprastai neleisdavai. Kitų metų pradžioje...
Bulvių sriuba su grietine  (1)
2016 m. lapkričio 24 d. 08:41
Rudens sriuba  (1)
2016 m. lapkričio 24 d. 00:03
Labai skani sriuba, jei įdėsite čili pipiriuko, oi kaip ji jus užkaitins...
Besilaukianti J. Jarutė: tai yra mano laikas, dabar esu pati gražiausia!
2016 m. lapkričio 24 d. 00:01
Kūdikio laukimas – ypatingas laikas kiekvienai moteriai. Tuomet norisi save labiau...