sriuba


Plokščiam pilvukui: virškinimą ir figūrą gerinantys produktai  (28)
2017 m. vasario 27 d. 00:00
Virškinamojo trakto būklė – mūsų dienomis itin dažnai minima frazė, vis daugiau asmenų susidomint virškinimo gerinimo galimybėmis. Rūpinimasis žarnynu...
Skaičiai stulbina: kiek maisto lietuviai tiesiog išmeta  (45)
2017 m. vasario 26 d. 22:28
Labdaros fondo „Maisto bankas“ direktorės pavaduotoja Kristina Tylaitė sako, kad trečius metus iš eilės Lietuvoje surenkama rekordiškai daug išmesti...
Moteris, iš kurios mokosi ir B. Nicholson: tikrieji vaistai – visai šalia  (87)
2017 m. vasario 23 d. 20:55
Nuo senovės mūsų krašto tradicinėje mityboje buvo naudojama daug laukinių žolių,...
Didysis Ievos Šabanės gyvenimo nuotykis  (16)
2017 m. vasario 23 d. 00:15
Prieš porą metų karjeros konsultantė Ieva Šabanė (46 m.) su vyru aktoriumi Leonardu...
Profesionalūs treneriai: 5 būdai padidinti kūno apimtis ir 5 būdai jas sumažinti  (2)
2017 m. vasario 21 d. 17:53
Pokyčių dalyvės Gintarė ir Justė jau susipažino su sveikatingumo klubų IMPULS...
Apdovanoti geriausi greituminio slalomo „Varėna 2016“ dalyviai  (2)
2017 m. vasario 21 d. 14:33
Praėjusį šeštadienį, vasario 18 d., vyko „Varėnos automobilių sporto klubo“ organizuojamų greituminio slalomo varžybų „ Varėna 2016“ finaliniai...
Maisto produktai, kurie spartina medžiagų apykaitą  (1)
2017 m. vasario 20 d. 14:13
Dažnai norėdamos atsikratyti papildomų kilogramų pradedame riboti savo mitybą, atsisakydamos daugybės produktų. Dailioms kūno linijoms itin svarbi sparti m...
„Mokslo sriuba“: pirmasis saulės elementas  (9)
2017 m. vasario 20 d. 08:52
Pirmasis fotovoltinis (saulės – red. past.) elementas sukurtas XVIII a. viduryje,...
„Vairo“ klubas Lietuvos Nepriklausomybės dieną paminėjo drauge  (5)
2017 m. vasario 18 d. 14:36
Šiaulių „Vairo“ regbio klubo bendruomenė Lietuvos Nepriklausomybės dieną šventė...
Vasarį maisto paketų sulauks apie 137 tūkst. skurstančių žmonių  (162)
2017 m. vasario 17 d. 14:48
Šią savaitę į savivaldybes pradedami vežti pirmieji maisto produktų paketai labiausiai...
Pralaimėjęs lažybas baltarusių žurnalistas suvalgė savo laikraštį  (4)
2017 m. vasario 17 d. 12:19
Vienas Baltarusijos sporto žurnalistas, pralaimėjęs lažybas dėl ledo ritulio rungtynių rezultato, įvykdė duotą pažadą suvalgyti savo laikraštį, skelbia...
Unikali sriuba – šiupininė, kaskart kitokia, bet pavyksta visuomet  (7)
2017 m. vasario 17 d. 00:00
Šiupininė – patiekalas, kurį gaminant galima pasitelkti fantaziją, paeksperimentuoti su produktais. Sakoma, kad ją dažniausiai verda „po baliaus“, kai yra...
Tarp Lietuvos, Amerikos ir Sibiro. Sukrečianti vienos šeimos istorija  (8)
2017 m. vasario 16 d. 00:15
Ištrauka iš Barboros Armonienės knygos „Palik ašaras Maskvoje“.
TOP 7: sprendimai pasiruošti šventei
2017 m. vasario 14 d. 17:32
Planuojantys bet kurį pasimatymą turėtų pasirūpinti ne tik gėlėmis, bet ir...
Su odele ar be jos: nustebsite, kiek klaidų darote  (53)
2017 m. vasario 14 d. 07:00
Esame įpratę obuolius ar kriaušes valgyti su žievele, nes kažkada girdėjome, kad po ja...
16 priežasčių, kodėl iš Anglijos grįšiu namo  (531)
2017 m. vasario 13 d. 15:09
Valstybinės šventės – tai metas, kai net labiausiai užkietėjusios emigrantų širdys vieną kitą viltingą dūžį nukreipia Tėvynės link. Kai nepaisant...
Psichologės įžvalgos apie vaikų mitybą, kurias rekomenduojame perskaityti visiems tėvams  (7)
2017 m. vasario 13 d. 08:18
Psichologės Ramunės Narkevičiūtės parengtas straipsnis yra aktualus visiems tėvams. Su vienomis ar kitomis vaiko valgymo problemomis susiduria daugelis šeimų.
„Mokslo sriuba”: ką veikia šiuolaikiniai filosofai?  (12)
2017 m. vasario 12 d. 17:12
Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad tūkstantmečių eigoje jau turėjo būti...
Trinta grybų sriuba su Brie sūriu  (6)
2017 m. vasario 11 d. 00:01
Soti ir sušildanti sriuba.
Šeimininkė atskleidžia paslaptį, kaip išvirti skanų sultinį  (10)
2017 m. vasario 10 d. 07:15
Sriuba bus skani, jei sultinys bus skanus ir skaidrus. Jį geriausia virti iš šviežios...
Vištienos ir pievagrybių suktinukai  (1)
2017 m. vasario 10 d. 00:15
Gera šeimininkė sriubą gali išvirti iš kirvio - be didelio skausmo šeimos biudžetui paruoškite gana prašmatnų patiekalą.
Knygų mugėje - užsienio svečiai iš Viltšyro, Barselonos ir Paryžiaus
2017 m. vasario 10 d. 00:00
Jau netrukus, vasario 23-26 dienomis Vilniaus knygų mugėje leidykla „Tyto alba“ laukia trijų garsių autorių – rašytojų iš Didžiosios Britanijos ir...
Įdomioji istorija: šiuolaikiniai ir neolitiniai dantys  (1)
2017 m. vasario 9 d. 00:01
Ištrauka iš Greg Jenner knygos „Milijonas metų per vieną dieną: nuo akmens amžiaus...
4 mitybos taisyklės: ateinant pavasariui nepakliūkite į spąstus  (2)
2017 m. vasario 8 d. 13:45
Nepanikuokite – dėl pasikeitusio sezono mitybos piramidė neapsiverčia aukštyn kojom,...
Greituminio slalomo varžybose – išbandymai ant sniego ir ledo
2017 m. vasario 8 d. 12:06
Praėjusį šeštadienį, vasario 4 d., vyko „Varėnos automobilių sporto klubo“...
Apsipirkti – ne tik į Lenkiją: Baltarusija atvėrė naujus vartus  (143)
2017 m. vasario 8 d. 05:30
Pernai spalį Baltarusijai paskelbus, kad Augustavo parko teritorijoje įvedamas bevizis režimas , kelionių agentūros pradėjo siūlyti lietuviams keliones ne...
Avinžirnių sriuba  (6)
2017 m. vasario 6 d. 00:00
Skani ir soti sriuba.
„Mokslo sriuba“: garsenybių šlovė – profesionalų komandos rezultatas
2017 m. vasario 5 d. 18:13
Geriausiuose pasaulio filmuose vaidinantys aktoriai, milijonus įrašų parduodantys muzikos...
U. Eco. Ar visi mes bepročiai?  (63)
2017 m. vasario 3 d. 10:25
Leidykla „Tyto alba“ išleido paskutinę italų rašytojo ir semiotiko Umberto Eco...
Hormonus subalansuojantys produktai, kuriuos reikia valgyti kasdien  (29)
2017 m. vasario 3 d. 06:30
Mums patinka apsimesti, kad vėlai vakare suvalgyta pica mums niekaip neatsilieps. Deja,...